Menu Mijn account

Rijschool 4U

Home > Rijscholen > CBR Examencentrum Middelburg > Rijschool 4U
Tevredenheid
95%

Slagingspercentage
86% - 90%

Wil je actuele prijsinformatie zien, de beste rijscholen uit jouw regio vergelijken of een proefles aanvragen? Log dan in!

Ben je net 16,5 geworden of word je binnenkort 16,5 wil je je rijbewijs graag halen en ben je op zoek naar een goede rijschool, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor het brommer- en aanhangwagenrijbewijs kan je bij ons terecht!

Wij zijn een vooruitstrevende verkeersschool met een ervaren en vakbekwame instructeurs. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij leiden al enige jaren mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes! Ons slagingspercentage is hoog (het hoogste op Walcheren in 2012 en 2013) doordat we professioneel les geven met oog voor detail en veiligheid. Een goed rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer!

Naast hoge kwaliteit en een hoog slagingspercentage bieden wij cursisten een uitgebreid lesaanbod. Naast losse rijlessen kunt u bij ons terecht voor rijles-pakketten en spoedopleidingen, welke ook aantrekkelijk en concurrerend geprijsd zijn.

Kortom: Wij hebben voor jou de complete rij-opleiding in huis! Tegen een aantrekkelijk tarief! Of je nu kiest voor een reguliere opleiding of voor een spoedcursus, wij bieden met onze ervaring een rijopleiding op maat.

Dus bel of mail ons snel voor een gratis proefles of intake (100 min.) met € 37,00 korting. We kunnen je dan een goed advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en een opleiding kiezen die het beste bij jou past.

We horen graag van je!


Rijschool logo van Rijschool 4U
Website www.rijschool4u.nl
Adres Couburgstraat 19
Postcode 4371 GK
Plaats Koudekerke
Email info@rijschool4u.nl
Telefoon 06 39 81 22 02
Mobiel 06 39 81 22 02