Menu Mijn account

Rijschool Paul Weerts

Home > Rijscholen > CBR Examencentrum Weert > Rijschool Paul Weerts
Tevredenheid
95%

Slagingspercentage
66% - 70%

Wil je actuele prijsinformatie zien, de beste rijscholen uit jouw regio vergelijken of een proefles aanvragen? Log dan in!

Eerst even voorstellen: mijn naam is Paul Weerts. Vanaf 2003 geef ik autorijles. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij andere rijscholen, vind ik dat het nu tijd is om een eigen rijschool te beginnen.

We gaan samen op pad in een Kia Rio. Een leuke auto om te zien van buiten en een genot om in te rijden. Onder de link voertuigkennis kun je alvast een kijkje nemen wat allemaal op en aan de auto zit om de lessen zo comfortabel mogelijk te maken

Mijn doel is jou het rijbewijs te laten halen bij het CBR. Hoe gaan we dat doen? Ik ga jou op een prettige en vertrouwde manier rijles geven. Bij mij staat de leerling centraal, dus ik pas mijn werktempo aan jouw leertempo aan.

Ieder mens is verschillend, iedereen leert op zijn/ haar eigen manier. In de afgelopen jaren heb ik geleerd om deze verschillen snel te herkennen en hier op in te springen. Dit werkt voor de leerling vaak prettig. Je voelt je eerder op je gemak en daardoor zul je meer plezier beleven aan een autorijles. Dit is gelijk de sleutel tot succes! Als je iets graag doet en gemotiveerd bent, zul je merken dat je de lesstof veel sneller en veel gemakkelijker oppakt.

Bij mijn rijschool bepaal jij het tempo; alle varianten in lessen zijn bij mij mogelijk van snelcursus, losse lessen tot verschillende pakketten. Meer informatie hierover vindt je bij de Tarieven.


Website www.paulweerts.nl
Adres Aldenhoven 9
Postcode 6093 HA
Plaats Heythuysen
Email info@paulweerts.nl
Telefoon 0653733349
Mobiel 0653733349