Menu Mijn account

Rijschool Rij-expert

Home > Rijscholen > CBR Examencentrum Weert > Rijschool Rij-expert
Tevredenheid
95%

Slagingspercentage
71% - 75%

Wil je actuele prijsinformatie zien, de beste rijscholen uit jouw regio vergelijken of een proefles aanvragen? Log dan in!

Een rijopleiding is een kostbare zaak, daarom is het van groot belang om een rijschool uit te kiezen welke voldoet aan je eisen. Denk aan kwaliteit, professionaliteit, lage prijzen en een goede service. Autorijschool Rij-Expert Weert e.o. voldoet aan deze eisen. Rij-Expert biedt een professionele rijopleiding van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Autorijschool Rij-expert voldoet aan de nieuwe opleidingseisen die door het CBR gesteld worden.

Ben jij een starter? Of heb je reeds rijervaring opgedaan? je hoeft niet meer verder te zoeken! Autorijschool Rij-expert e.o. helpt je met het behalen van je felbegeerde rijbewijs, personenauto (schakel).

Het huidige verkeer stelt steeds meer eisen aan de bestuurders. En zowel het vernieuwde rijexamen als ook onze opleidingen zijn hier dan ook op afgestemd.

Veel belangrijker nog is dat je daarna met een veilig gevoel op een verantwoorde manier met de auto aan het verkeer kan gaan deelnemen. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze wijze van lesgeven en het feit dat je altijd les krijgt van dezelfde, ervaren instructeur welke regelmatig wordt bijgeschoold.


Rijschool logo van Rijschool Rij-expert
Website www.rijles-expert.nl
Adres Slotstraat 19
Postcode 6001 XV
Plaats Weert
Email rij-expert@live.nl
Telefoon 06 46 514 108
Mobiel 06 46 514 108